Fordeler

Kostnadsfri henting og retur

Vi tilbyr henting og retur til ønsket adresse, uten ekstra kostnader. Frakt, deler og arbeid er alltid inkludert i prisen.

Du kan stole HP’s pålitelige kundestøtte

Kunnskapsrike HP-representanter er alltid tilgjengelig for å hjelpe. Vi reparer enheten med bruk av 100 % ekte HP-deler og -ekspertise.

Ingen uforutsette kostnader

Det finnes ingen egenandeler, erstatningstak eller skjulte avgifter. Unngå ubehagelige overraskelser og skjulte kostnader med HP Care Pack – til og med om vi må bytte ut hele enheten.

FOR å finne en passende Care Pack løsning, så behøver vi produktkoden FOR ditt HP produkt.
Med en gang du skriver inn dette, så søker vi etter tilgjengelige Care Pack produkter.
Hvordan finne produktnummeret
Du kan finne denne koden på et klistremerke på bunnen eller baksiden av ditt HP produkt.
Personvern
HP Partner
Sikker betaling
Hvorfor HP Garantiforlengelse?

Hvorfor velge HP Care Pack?

Når det oppstår feil med maskinvaren, er det viktig å få løst problemet så raskt som mulig. Med HP Care Pack kan du ganske enkelt bare ringe for støtte. HP reparer produktet ditt – med ekte HP-deler. Ingen ekstra kostnader for levering, deler eller arbeid.

Hva er HP Care Pack?

HP Care Pack tilbyr forbedret og utvidet dekning i forhold til den opprinnelige garantien som følger med HP-produktet ditt, samt kostnadsfri henting og retur, hvis produktet ditt trenger reparasjon. Du slipper uforutsette utgifter til plutselige reparasjoner eller ny maskinvare.

Hvorfor bør jeg investere i HP Uhellsbeskyttelse?

Uansett om knuser den bærbare datamaskinen eller søler kaffe på tastaturet, er du fullstendig dekket. I tillegg kan du alltid dra nytte av støtte fra en HP-tekniker og den praktiske hente- og returtjenesten HP tilbyr, dersom det er behov for reparasjon.

Uhellsbeskyttelse kan kjøpes i løpet av den opprinnelige garantiperioden. Kjøp Uhellsbeskyttelse samtidig som HP-produktet for å få den beste dekningen og mest for pengene. Fordi det ikke er mulig å unngå uhell, og fordi kostnadene fort blir store.

Når kan jeg kjøpe HP Care Pack?

Du kan kjøpe HP Care Pack så lenge produktet er i god stand og dekket av den opprinnelige garantien. Vi anbefaler at du kjøper beskyttelsesabonnementet samtidig som HP-produktet, for å få den beste dekningen og mest for pengene. Fordi det ikke er mulig å unngå uhell, og fordi kostnadene fort blir store.