Få mere ro i sindet med HP Care Pack

Få meget mere end fabriksgarantien med udvidet dækning, og få gratis afhentning og returnering af enheden, hvis du har brug for en reparation. Du kan stole på pålidelig service og dermed også din teknologi, hvilket giver dig ro i sindet.

Fordele ved HP garantiudvidelse

Gratis afhentning og returnering

Du får gratis afhentning og returnering til en adresse efter eget valg! Transport, reservedel og arbejdsomkostninger er altid gratis.

Du kan regne med HP's pålidelige support

Kyndige HP-medarbejdere står klar med support til dig. Vi reparerer din enhed med 100 % originale HP-reservedele og HP-ekspertise.

Ingen uventede omkostninger

Der er ingen selvrisiko, dækningsbegrænsninger eller skjulte gebyrer. Ingen kedelige overraskelser, ingen uventede omkostninger i forbindelse med HP Care Pack – heller ikke selvom vi bliver nødt til at ombytte hele enheden.

Find din garantiudvidelse
For at finde det tilsvarende care pack løsning behøver vi produkt nummeret på en HP produkt.
Når vi har angivet det søger vi på det tilgængelige HP Carepack produkter
Sådan finder du dit produktnummer
Du finder produktnummeret på et klistermærke på bagsiden eller undersiden af dit produkt.
Beskyttelse af personlige oplysninger
Partner HP
Sikker betaling
Hvorfor HP garanti Udvidelse?

Hvorfor HP Care Pack?

Når der opstår et hardwareproblem, vil man gerne op at køre igen hurtigst muligt. Med en HP Care Pack ringer du bare for at få support. HP reparerer dit HP-produkt med originale HP-reservedele eller ombytter det. Ingen ekstra omkostninger til transport, reservedele eller arbejdsløn.

Hvad er HP Care Pack?

HP Care Pack er en forbedret og udvidet dækning til dit HP-produkt ud over den begrænsede standardgaranti, med afhentning og returnering i tilfælde af, du har brug for en reparation. Du undgår udgifter til uventede reparationer og ombytninger.

Hvorfor skal jeg investere i HP's dækning af hændelige skader?

Uanset om du taber din bærbare computer eller spilder kaffe på tastaturet, er du fuldt dækket. Og du vil altid kunne få hjælp fra en HP-tekniker samt afhentning og returnering, hvis du skulle få brug for en reparation.

Du kan købe denne plan under HP's standardgarantiperiode. Køb din plan, samtidig med at du køber dit HP-produkt for at få mest mulig dækning og værdi for pengene. Uheld er uundgåelige, og omkostningerne forbundet med dem løber hurtigt op.

Hvornår kan jeg købe en HP Care Pack?

Du kan købe en HP Care Pack, mens dit produkt er fuldt funktionsdygtigt under standardgarantien. Vi anbefaler, at du køber din plan, samtidig med at du køber dit HP-produkt for at få mest mulig dækning og værdi for pengene. Uheld er uundgåelige, og omkostningerne forbundet med dem løber hurtigt op.