Systemåterställningspaket för din HP-produkt

Med ett officiellt HP Återställnings Kit så kan du enkelt utföra en fullständig system återställning när din hård disk inte svarar, är korrumperad eller tom.

Fördelar med din HP-garantiförlängning

Mindre tid och ansträngning för att konfigurera om datorn

HP-återställningspaketet formaterar om hårddiskenheten och installerar om operativsystemet Windows

Originalprogramvara

Återställer operativsystemet och förinstallerad programvara till dess ursprungliga leveranskonfiguration

Kostnadsfri standardleverans

Kostnadsfri standardleverans, 6 till 10 arbetsdagar, till din adress ingår utan extra kostnad. Expresstjänst (2 till 3 arbetsdagar) är också tillgängligt till en extra kostnad. Från SEK 470 inklusive moms

 

Kontrollera tillgänglighet
För att hitta rätt HP-återställningspaket behöver vi datorns produktnummer.
Du hittar numret på en etikett på undersidan eller baksidan av HP-produkten. Eller klicka på HP Support Assistant-ikonen ”?” i systemfältet. Mer information om HP Support Assistant finns här:   http://www.hp.com/go/hpsupportassistant
Så hittar du ditt produktnummer
Du finner produktnumret på ett klistremärke på baksidan eller undersidan av din produkt.
Sekretesskydd
HP Partner
Säker betalning
Hur fungerar det?
Varför ett HP-återställningspaket?
Ett HP-återställningspaket kan användas till att återställa en dators programvarukonfiguration till fabriksinställningarna. HP tillhandahåller en återställningslösning på hårddisken, men det är ändå en praktisk lösning att köpa ett HP-återställningspaket i händelse av ett hårddiskfel, en hårddiskformatering eller om du byter operativsystem.
Hur återställer ett återställningspaket mitt system?
HP-återställningspaketet är en skiva eller USB-enhet, beroende på produkten, som innehåller en säkerhetskopia av de ursprungliga fabriksinställningarna för datorn, samt instruktioner för installation. Så här installerar du återställningspaketet: Sätt i återställningsmediet i produkten och följ anvisningarna för att välja fabriksåterställning. Processen tar vanligtvis 2 till 3 timmar beroende på systemkonfiguration. Återställningsmediet återställer operativsystemet och förinstallerad programvara till dess ursprungliga leveranskonfiguration.

Kostnadsfri standardleverans

Kostnadsfri standardleverans, 6 till 10 arbetsdagar till din adress ingår utan extra kostnad. Expresstjänst (2 till 3 arbetsdagar) är också tillgängligt till en extra kostnad.