Systemåterställningspaket för din HP-produkt

Med ett officiellt HP Återställnings Kit så kan du enkelt utföra en fullständig system återställning när din hård disk inte svarar, är korrumperad eller tom.

Fördelar

Mindre tid och ansträngning för att konfigurera om datorn

HP-återställningspaketet formaterar om hårddiskenheten och installerar om operativsystemet Windows

Originalprogramvara

Återställer operativsystemet och förinstallerad programvara till dess ursprungliga leveranskonfiguration

Kostnadsfri standardleverans

Kostnadsfri standardleverans, 6 till 10 arbetsdagar, till din adress ingår utan extra kostnad. Expresstjänst (2 till 3 arbetsdagar) är också tillgängligt till en extra kostnad. Från SEK 470 inklusive moms

 

Kontrollera tillgänglighet
För att hitta rätt HP-återställningspaket behöver vi datorns produktnummer.
Du hittar numret på en etikett på undersidan eller baksidan av HP-produkten. Eller klicka på HP Support Assistant-ikonen ”?” i systemfältet. Mer information om HP Support Assistant finns här:   http://www.hp.com/go/hpsupportassistant
Så hittar du ditt produktnummer
Du finner produktnumret på ett klistremärke på baksidan eller undersidan av din produkt.
Sekretesskydd
HP Partner
Säker betalning
Hur fungerar det?
Varför ett HP-återställningspaket?
Ett HP-återställningspaket kan användas till att återställa en dators programvarukonfiguration till fabriksinställningarna. HP tillhandahåller en återställningslösning på hårddisken, men det är ändå en praktisk lösning att köpa ett HP-återställningspaket i händelse av ett hårddiskfel, en hårddiskformatering eller om du byter operativsystem.
Hur återställer ett återställningspaket mitt system?
HP-återställningspaketet är en skiva eller USB-enhet, beroende på produkten, som innehåller en säkerhetskopia av de ursprungliga fabriksinställningarna för datorn, samt instruktioner för installation. Så här installerar du återställningspaketet: Sätt i återställningsmediet i produkten och följ anvisningarna för att välja fabriksåterställning. Processen tar vanligtvis 2 till 3 timmar beroende på systemkonfiguration. Återställningsmediet återställer operativsystemet och förinstallerad programvara till dess ursprungliga leveranskonfiguration.

Kostnadsfri standardleverans

Kostnadsfri standardleverans, 6 till 10 arbetsdagar till din adress ingår utan extra kostnad. Expresstjänst (2 till 3 arbetsdagar) är också tillgängligt till en extra kostnad.