Systemgjenopprettingssett for HP-produktet ditt

Med orginalt HP gjennopprettelse sett kan du enkelt gjøre en komplett system gjennoppretting når hard disken ikke svarer,har korrupte filer eller ikke har noe lagret.

Fordeler

Mindre tid og arbeid på å konfigurere datamaskinen

HP gjenopprettingssett formaterer harddisken og installerer Windows-operativsystemet

Original programvare

Tilbakestiller operativsystemet og forhåndsinstallert programvare tilbake til den opprinnelige konfigurasjonen

Gratis standard forsendelse

Gratis standard forsendelse (6 til 10 virkedager) til adressen din er inkludert i prisen. Ekspresstjeneste (2 til 3 virkedager) er også tilgjengelig for en ekstra kostnad. Fra NOK 451 inkludert MVA

 

Kontroller tilgjengelighet
Vi må vite produktnummeret til PC-en for å finne riktig HP gjenopprettingssett.
Dette nummeret finnes på et klistermerke under eller på baksiden av HP-produktet. Du kan også klikke på ?-ikonet for HP Support Assistant på systemstatusfeltet. Hvis du vil ha mer informasjon om HP Support Assistant, kan du trykke her:  http://www.hp.com/go/hpsupportassistant
Hvordan finne produktnummeret
Du kan finne denne koden på et klistremerke på bunnen eller baksiden av ditt HP produkt.
Personvern
HP Partner
Sikker betaling
Hvordan fungerer det?
Hvorfor HP gjenopprettingssett?
HP gjenopprettingssett kan brukes til å gjenopprette datamaskinens programvarekonfigurasjon til den opprinnelige tilstanden. HP tilbyr en løsning for datagjenoppretting på harddisken, men det kan fremdeles være lurt å kjøpe et HP-gjenopprettingssett hvis det skulle oppstå en harddiskfeil eller en harddiskformatering, eller i tilfelle du endrer operativsystem.
Hvordan tilbakestiller gjenopprettingssettet systemet mitt?
HP gjenopprettingssett kommer som en plate eller en USB-enhet, avhengig hvilket produkt du har, som inneholder en gjenoppretning av datamaskinens fabrikkinnstillinger samt installasjonsinstruksjoner. Du installerer gjenopprettingssettet ved å sette gjenopprettingsmediet inn i produktet. Deretter følger du instruksjonene for å tilbakestille til fabrikkinnstillingene. Prosessen tar vanligvis 2 til 3 timer avhengig av systemkonfigurasjonen din. Gjenopprettingsmediet tilbakestiller operativsystemet og forhåndsinstallert programvare tilbake til den opprinnelige konfigurasjonen.

Gratis standard forsendelse

Gratis standard forsendelse (6 til 10 virkedager) til adressen din er inkludert i prisen. Ekspresstjeneste (2 til 3 virkedager) er også tilgjengelig for en ekstra kostnad.