Systemgendannelsessæt til dit HP-produkt

Med et officielt HP gendannelses kit kan du nemt udføre en fuld systemgendannelse når harddisken ikke svarer, er beskadiget eller blank.

Fordele

Mindre tid og besvær med omkonfiguration af din computer

HP-gendannelsessættet omformaterer din harddisk og geninstallerer det originale Windows-operativsystem

Original software

 

Gendanner dit operativsystem og forudinstalleret software til de originale fabriksindstillinger

Gratis standardforsendelse

Gratis standardforsendelse til din adresse er inkluderet uden ekstra omkostninger inden for 6 til 10 arbejdsdage. Ekspresservice (2 til 3 arbejdsdage) fås mod betaling af et ekstra gebyr. Fra DKK 372 inklusive moms

 

Se tilgængelighed
Vi skal bruge din computers produktnummer for at finde det rigtige HP-gendannelsessæt.
Du kan finde nummeret på et klistermærke på undersiden eller bagsiden af dit HP-produkt. Eller klik på HP Support Assistant-ikonet "?" i meddelelsesområdet. Klik på   http://www.hp.com/go/hpsupportassistant for at få flere oplysninger om HP Support Assistant
Sådan finder du dit produktnummer
Du finder produktnummeret på et klistermærke på bagsiden eller undersiden af dit produkt.
Beskyttelse af personlige oplysninger
Partner HP
Sikker betaling
Hvordan fungerer det?
Hvorfor et HP-gendannelsessæt?
Et HP-gendannelsessæt kan bruges til at bringe en computers softwarekonfiguration tilbage til dens oprindelige tilstand. HP har en gendannelsesløsning på harddisken, men det er stadig en praktisk løsning at købe et HP-gendannelsessæt i tilfælde af harddiskfejl, en harddiskformatering eller i tilfælde af, at du skifter operativsystem.
Hvordan gendanner et gendannelsessæt mit system?
Afhængigt af dit produkt er HP-gendannelsessættet en disk eller en USB-enhed, som indeholder en backup af din computers oprindelige fabrikstilstand samt installationsvejledning. Hvis du vil installere gendannelsessættet, skal du indsætte gendannelsesmediet i dit produkt og følge vejledningen for at vælge en nulstilling til fabriksindstillinger. Processen tager typisk 2 til 3 timer afhængigt af din systemkonfiguration. Gendannelsesmediet gendanner dit operativsystem og forudinstalleret software til de originale fabriksindstillinger.

Gratis standardforsendelse

Gratis standardforsendelse til din adresse er inkluderet uden ekstra omkostninger inden for 6 til 10 arbejdsdage. Ekspresservice (2 til 3 arbejdsdage) fås mod betaling af et ekstra gebyr.